ALV Buitenhout MHC 28 oktober 2020

woensdag 28 oktober 2020   |   19:30 - 21:30   |   Buitenhout MHC, Trekweg 71


Op woensdag 28 oktober, van 19.30 tot 21.30 uur, is de ALV van Buitenhout MHC. Meer informatie en de agenda zullen zsm verspreid worden.

Vanzelfsprekend is deze ALV onder voorbehoud van de situatie met het oog op het COVID-19 virus en de mogelijkheden om met een grotere groep in het clubhuis aanwezig te kunnen zijn. Let op: men dienst zich vooraf aan te melden voor de ALV ivm de beperkte ruimte in ons clubhuis. Aanmelden kan tot uiterlijk 21 oktober 2020.

Meld je aan via de LISA app: klik op 'Meer', 'Evenementen' en vervolgens op aanmelden. 

Meld je aan via de website: klik op 'Inloggen LISA', vul je lidnummer en wachtwoord in, klik bovenin op 'Club', vervolgens op 'Evenementen' en klik op 'Onbekend' om je vervolgens aan te melden.

Op dit moment is nog niet bekend hoeveel leden er aanwezig mogen zijn met het oog op de protocollen en de snelle veranderingen daarin. We zullen trachten op korte termijn duidelijkheid te verschaffen hoeveel mensen er aanwezig mogen zijn. Als er teveel aanmeldingen zijn zullen we per leeftijdscategorie mensen uitloten. Meer informatie hierover en de manier van aanpak zal dan uiteraard bekend gemaakt worden. We hopen op jullie begrip!