Hockey clinic voor het Prinses Máxima Centrum

zondag 26 mei 2024   |   09:00 - 11:00   |   Buitenhout MHC, Trekweg 71

Enzo Hoebers (coach M018-1) en Muk Haanstra organiseren, voor hun studie Eventmanager aan de Hogeschool Utrecht, een Hockey Clinic in actie voor het Máxima bij Buitenhout MHC. Hierbij kunnen de leden van de club, onder begeleiding van o.a. Heren1 spelers, hun hockey skills verbeteren en tegelijkertijd het Maxima steunen. De opbrengst zal naar de Ouder Kind kamers en het verzorgen van activiteiten tijdens de opnames gaan. Dit zodat de kinderen ook echt even kind kunnen zijn, en dicht bij hun ouders kunnen blijven.

Hieronder kun je je aanmelden voor de hockey clinic, die plaats vindt op 26 Mei van 9.00 tot 11.00 uur bij Buitenhout MHC. De inschrijving bedraagt een minimaal donatie bedrag van € 12,50 per persoon. Echter kunt u altijd meer doneren 😉 Consumpties zijn niet inbegrepen, maar wel aanwezig tegen betaling per pin bij de bar.

 

Aanmelden kan door een donatie te doen van minimaal € 12,50. Vermeld bij de donatie(s) de namen van de speler(s). Doneren kan via de QR codes en via onderstaande link:

https://www.maximaalinactie.nl/fundraisers/muk-en-enzo-haanstra-en-hoebers

#hockeyclinic #prinsmaximacentrum #goededoel #doneergul #vooralleleden