Pannenkoeken- en Snertfeest

zondag 24 november 2019   |   10:00 - 12:30   |   Buitenhout MHC, Trekweg 71

Zondag 24 november is het weer zover: het Pannenkoeken en Snertfeest! Elk jaar een leuke ochtend voor de leden en hun ouders, verzorgers, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s en wie dan ook allemaal.

Dit jaar komen de boys van Team Streethockey langs voor vette clinics. Ze gaan je alle mooie en stoere trucs leren. Inschrijven is meedoen!!! 

Wat we allemaal doen tijdens het Pannenkoeken en Snertfeest? Vooral plezier hebben met elkaar. Daarnaast doen we shoot-outs op echte keepers, waarbij de Gouden Koekenpan voor het beste team te winnen valt. Maar dit jaar hebben we ook toffe clinics waarbij je veel nieuws kunt leren. Natuurlijk zullen er ook velden beschikbaar zijn om in teamverband met of tegen de papa’s / mama’s/ etc. te hockeyen. Als klap op de vuurpijl gaan we lekker pannenkoeken en snert of tomatensoep eten in het clubhuis. Doe je mee met hockeyactiviteiten? Dan zijn scheenbeschermers en een bitje verplicht. Scheenbeschermers zijn beperkt voorradig op de club en bitjes zijn te koop aan de bar a € 3,-

Schrijf je uiterlijk woensdag 20 november in via de Lisa app of de website en geef aan met hoeveel mensen je komt. Entree is € 5,- per persoon, inclusief pannenkoeken en snert/tomatensoep.

Na het Pannenkoeken en Snert feest spelen de Dames1 een thuiswedstrijd tegen Oosterbeek Dames1. Blijf je dan gezellig op de club om onze dames aan te moedigen?!?