Mededelingen 3 Juni

UPDATED! Protocol veilig hockey - versie 26-06-2021

Nieuws afbeelding

 

DOWNLOAD HET PROTOCOL ONDERAAN DIT BERICHT!

Let op: dit protocol gaat op 26-06-2021 in werking!

Er zijn nieuwe en aanvullende maatregelen van kracht binnen het protocol van Buitenhout MHC om veilig te kunnen blijven sporten. Gelukkig mag er steeds meer, maar we moeten het protocol goed blijven volgen tot alle beperkingen eraf zijn.

In de bijlage, onderaan het bericht op de website, tref je het nieuwste protocol aan. Je kunt dit protocol downloaden op je computer of device. Lees het protocol goed, want er staat belangrijke informatie in. Informatie die van belang is voor je eigen gezondheid en die van anderen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we veilig kunnen blijven sporten op onze vereniging.

Let op: dit protocol gaat op 26-06-2021 in werking!

De belangrijkste aanpassingen zijn:

- publiek is weer welkom op ons complex: men houdt ten alle tijden 1,5 meter afstand van elkaar. Publiek moet zich registreren; op de hekken rondom het complex hangen formulieren wie zich moet registreren en hoe je moet registreren

- de horeca uitgifte punten zijn weer voor eenieder geopend. Zitten is verplicht, max 4 personen op 1,5 meter aan een tafel / picknickbank

- betalingen bij de horeca uitgifte punten enkel met pin of clubcard

- betreed je het clubhuis: mondkapje verplicht

- de belangrijkste regels blijven: voel je je niet okay, blijf dan thuis. Was je handen vaak en minimaal 20 seconden. Nies in je elleboog. Houd 1,5 meter afstand. 

De vereniging doet net als de overheid een beroep op begrip, alsmede de discipline en verantwoordelijkheid van ouders, spelers en gasten. Hou je aan de regels, gebruik je gezond verstand, alleen samen kunnen we het in groepsverband sporten veilig vormgeven.

Let op: dit protocol gaat op 26-06-2021 in werking!


 

Bijlage