Mededelingen 12 Maart

UPDATE! Alle trainingen en wedstrijden tot 28 april afgelast!

Nieuws afbeelding

Update 1 april 2020, 8.20 uur

Alle genomen maatregelen betreffende het coronavirus blijven van kracht en zijn verlengd t/m 28 april. De KNHB onderzoekt nu wat de opties zijn om de competities wellicht op alternatieve manieren in mei/juni/juli af te ronden. Zodra we de mogelijkheden concreet in kaart hebben, volgt een update aan alle verenigingen.
De Nederlandse regering heeft op 23 maart de maatregelen ter bestrijding van de verspreiding van het coronavirus aangescherpt. Voor de sport betekent dit dat er tot 1 juni geen congressen, (bij)scholingen, festivals, evenementen en toernooien mogen worden georganiseerd. Het verbod om sport- en fitnessclubs (sportaccommodaties en sportinrichtingen), waaronder zwembaden, sporthallen en sportvelden, open te stellen, staat nog tot en met 6 april. Alle clubactiviteiten tot en met 6 april komen dus te vervallen.

Mogelijkheden om de wedstrijden op een later moment in te halen worden onderzocht. #COVID19NL #COVID19 http://bit.ly/38JLvYs


Zodra er ontwikkelingen te melden zijn, zullen we dat melden via de officiele kanalen van Buitenhout MHC; de website, de Facebook pagina en het Instagram account. Ook de KNHB doet updates inzake hockey en het coronavirus op haar website.

Mocht je vragen hebben over het coronavirus, dan kun je terecht op de website van het RIVM

Mochten er overige vragen zijn over Buitenhout MHC en de afgelasting, dan kun je mailen naar [email protected].