Mededelingen 4 Juni

Nieuwe voorzitter voor Buitenhout MHC

Nieuws afbeelding

Tijdens de ALV van dinsdag 4 juni j.l. is Thierry Permentier benoemd als de nieuwe voorzitter van Buitenhout MHC. Als getogen Almeerder kent hij de stad goed en heeft hij een uitgebreid netwerk opgebouwd dat hij graag inzet ten gunste van de club.

Thierry en zijn gezin vertoeven heel wat uurtjes op de club. Zoon Oscar speelt in de JO9, echtgenoot Isabelle draait regelmatig mee in de keuken om een daghap te bereiden en dochter Milou is iedere woensdag en vrijdag op de club tijdens de trainingen om haar broer Oscar aan te moedigen, wat lekkers te drinken te scoren aan de bar en om nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te maken. Thierry zelf speelt in het Heren7 team en valt regelmatig in bij TrimMix teams.

Thierry is enthousiast over zijn benoeming als voorzitter: "We komen al ruim anderhalf jaar bij Buitenhout en vanaf het eerste moment voelde ons hele gezin zich helemaal thuis. Er hangt een hele fijne positieve sfeer op de club en de betrokkenheid van de leden en hun ouders maken het tot een vereniging waar ik graag wat voor wil betekenen. Want in een tijd waarin verharding en polarisatie steeds vaker voorkomt, wil ik me hard maken voor een vereniging waarin iedereen zicht thuis blijft voelen, waar iedereen met respect met elkaar omgaat en waar we naar elkaar omkijken. Want Buitenhout is immers; van elkaar, voor elkaar en met elkaar.”

Tijdens de ALV nam Fabienne Michel afscheid van het bestuur. Fabienne was algemeen bestuurslid en binnen het bestuur, samen met Wybren Wisse, verantwoordelijk voor de Technische Commissie. Het bestuur dankt Fabienne hartelijk voor haar inzet in de afgelopen jaren!

In een nieuwsbrief werd al eerder de komst van Ricardo van Wijngaarden in het bestuur gecommuniceerd, hij is aangetreden als algemeen bestuurslid en verantwoordelijk voor de evenementen commissie, tucht, het wedstrijdsecretariaat en de facilitaire commissie. Nogmaals welkom Ricardo!