Sponsor worden

Heeft u interesse om sponsor te worden? Of kent u iemand die ons wil sponsoren? Dat horen wij graag! U kunt contact opnemen met de sponsorcommissie via onscontactformulier.Uiteraard kunt u ons ook mailen:[email protected]

Sponsoren?

Waarom zou u een hockeyclub willen sponsoren? En waarom specifiek Buitenhout MHC? Hieronder vertellen wij wat de voordelen voor u zijn om onze club te sponsoren.

Sportbeleving

Zoals in bijna elke sport zit er ook in de hockeysport een hoop emotie. Vanwege het feit dat het een teamsport is waarbij je samen tot de winst moet komen is er een intense gezamenlijke beleving en dat gaat weer gepaard met emoties. Zo zijn beelden van samen juichen na een overwinning of een goal, het troosten na een verlies of boosheid (op jezelf of anderen) bij fouten bij iedereen welbekend. Anders dan bij bijvoorbeeld tennis of golfen is dat bij het spelen van hockey het publiek wordt gezien als de twaalfde man. Emoties die ontstaan vanwege (veronderstelde) verkeerde beslissingen van scheidsrechters zijn beperkt vanwege de aanpassingen die bij hockey zijn ingevoerd zijn om onzekerheden uit de wereld te halen, zoals de self-pass en de video-referee.

 

Imago van de sport

Hockey stond bekend als een elite sport. Inmiddels is dit veranderd. Hockey is een sport geworden voor iedereen. Voor alle leeftijden en voor zowel mannen als vrouwen. In Nederland is hockey zeer populair. De sport wordt vaak geassocieerd met fair play. Het heeft in het algemeen een positieve associatie in de maatschappij wegens de weinige ongeregeldheden die er in plaatsvinden.

Doelgroepen

Algemeen

Mannen, vrouwen en kinderen van alle leeftijden komen graag bij Buitenhout MHC. De leden en bezoekers zijn over het algemeen mensen met een modaal inkomen, dit komt mede door de wat elitaire uitstraling.

 

Via de verscheidene media die Buitenhout MHC gebruikt worden vele typen consumenten bereikt, dit zijn voornamelijk sportliefhebbers.

Merk
Buitenhout MHC heeft in Almere de naam de tweede hockeyclub te zijn die zich vooral op de breedtesport richt. Met haar toegankelijkheid en openheid richt Buitenhout MHC zich op het familiegevoel.

Exposure
Omdat Buitenhout MHC een nieuwe club is in een groeiende stad in een groeiende sport lukt het Buitenhout MHC geregeld exposure in plaatselijke nieuwsuitingen te krijgen, o.a. in huis-aan-huisbladen en lokale omroepen. Buitenhout MHC heeft een actieve PR commissie welke zich duidelijk manifesteert op de diverse social-media.

Groeipotentieel
Buitenhout MHC verdubbelt haar ledenaantal al voor het derde jaar op rij. Zo wordt er ook continue uitgebreid met extra activiteiten en faciliteiten zoals events, clinic’s en toernooien.

Concurrentie voordeel
Buitenhout MHC is een kleine beginnende club waardoor het relatief goedkoop is om in te stappen en er nog veel mogelijkheden zijn binnen de diverse sponsormogelijkheden.