Contact
Buitenhout MHC
Trekweg 71
1338 GA Almere

Aanmeldformulier lidmaatschap Buitenhout MHC 
 
Inschrijven gaat snel en gemakkelijk via dit formulier. Gegevens worden meteen opgenomen in onze database. Dit scheelt jou en onze vereniging een hoop tijd en beperkt de kans op fouten. Je aanmelding wordt door de ledenadministratie in behandeling genomen. Zodra het aanmeldformulier met de ondertekende incassomachtiging door de ledenadministratie is ontvangen, ben je proeflid. Wij zullen contact opnemen voor de proeftraining (je mag 3 x gratis kijken of je het leuk vindt) of voor andere informatie. Zodra je definitief lid wordt, sturen wij een factuur. 

Wij attenderen u op het feit dat hockey een teamsport is en om teleurstelling te voorkomen dit goed gerealiseerd moet worden. Er zijn 3 competitierondes: september t/m herfstvakantie, na herfstvakantie tot eind november en de laatste ronde van maart t/m juni. Vaak wordt er tijdens de winterstop gespeeld in de zaal of in de midwintercompetitie op het veld.

Voor senior leden en leden vanaf 16 jaar geldt dat zij verplicht zijn een scheidsrechterskaart te halen.
 
Jeugdleden kunnen zich uitsluitend inschrijven als zij voor 1 oktober zes jaar zijn. (Het inschrijfformulier accepteert geen jongere kinderen.)
 
Als je een vrijwilligersfunctie binnen de club hebt moet je ook ingeschreven zijn. Aanmelden vindt plaats via het aanmeldformulier. Kies bij 'lidmaatschap' voor 'vrijwilliger' en geef duidelijk aan welke taak je gaat vervullen. Als je aangemeld staat als vrijwilliger ontvang je gericht die informatie die van belang is voor het uitoefenen van jouw functie.
Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
Overige informatie
   
 
   
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   

Inloggen
Agenda
Nog geen agenda punten.
Hoofdsponsor
Sponsoren
Vandaag jarig
Bianca Niezen
Statistieken
dinsdag 23 januari 2018
Nu online
Leden met @ 98,4%
SMS Bereik 79,3%