Mededelingen 5 November

UPDATED: Protocol veilig hockey - versie 14-11-2021

Nieuws afbeelding

 

DOWNLOAD HET PROTOCOL ONDERAAN DIT BERICHT!

Let op: dit protocol gaat op 14-11-2021 in werking!

Er zijn nieuwe en aanvullende maatregelen van kracht binnen het protocol van Buitenhout MHC om veilig te kunnen blijven sporten. Helaas zijn er weer wat beperkingen bijgekomen.

In de bijlage, onderaan het bericht op de website, tref je het nieuwste protocol aan. Je kunt dit protocol downloaden op je computer of device. Lees het protocol goed, want er staat belangrijke informatie in. Informatie die van belang is voor je eigen gezondheid en die van anderen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we veilig kunnen blijven sporten op onze vereniging.

Let op: dit protocol gaat op 14-11-2021 in werking!

De belangrijkste aanpassingen zijn:

- het complex is niet meer toegankelijk voor ouders/verzorgers, broertjes, zusjes, familie, vrienden, etc. Het complex is alleen toegankelijk voor sporters en personen met een specifieke functie (bv trainers, coaches/begeleiders, fluiters, commissieleden, etc.). Ook chauffeurs die kinderen brengen voor een training danwel wedstrijd mogen het complex niet meer betreden.

- is een corona bij je geconstateerd? Neem dan contact op met de GGD en volg hun aanwijzingen op m.b.t. quarantaine voor jou en je team en/of communicatie die de club moet doen naar derden. De club brengt hierin geen adviezen uit.

- strikt noodzakelijk rijouders van bezoekende clubs mogen wel het terrein betreden. Zij dienen ten alle tijden 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Buitenhout dringt aan op carpoolen om het aantal ouders van bezoekende partijen zo veel mogelijk te beperken. Boven de 13 jaar en samen rijden? Mondkapje op. 

- het kantine gedeelte van onze club is gesloten tot nader order. Op zaterdag en zondag zal er een beperkte opening zijn van de buiten faciliteiten.

- ga je naar een uitwedstrijd? Lees dan de daar geldende regels voordat je vertrekt. Carpool je? Wanneer personen uit meerdere huishoudens in dezelfde auto zitten, adviseren wij personen vanaf 13 jaar een mondkapje te dragen.

 

De vereniging doet net als de overheid een beroep op begrip, alsmede de discipline en verantwoordelijkheid van ouders, spelers en gasten. Hou je aan de regels, gebruik je gezond verstand, alleen samen kunnen we het in groepsverband sporten veilig vormgeven.

Let op: dit protocol gaat op 14-11-2021 in werking!

 


 


Bijlage