Mededelingen 14 Juli

Dringend gezocht: secretaris!

Nieuws afbeelding

Hi daar, ik ben René en ik ben vrijwilliger bij Buitenhout in de functie van secretaris. Mijn termijn als bestuurslid zit er eind september van dit jaar op en ik wil niet herbenoemd worden i.v.m. een studie die ik start. Om de continu├»teit en nieuw talent een kans te geven ben ik dan ook dringend op zoek naar iemand die mijn taken over wil nemen.
De secretaris maakt deel uit van het dagelijks bestuur van Buitenhout en verzorgt namens het bestuur de communicatie naar externe partijen, verzorgt de agenda voor de bestuursvergaderingen en ALV en notuleert deze. Ook verzorgt de secretaris de leden- en vrijwilligers administratie in LISA. Daarnaast zorgt de secretaris ervoor dat alle vrijwilligers hun VOG aanleveren. Ik ben wekelijks ongeveer 2 tot 3 uur kwijt aan mijn taken als secretaris.
Wie neemt mijn stokje over? Ik draag mijn taken graag goed over, zodat je goed ingewerkt aan de slag kunt. Natuurlijk blijf ik op de achtergrond beschikbaar voor vragen en hulp. Interesse, meer info ontvangen? Mail me dan op [email protected].