Mededelingen 1 Februari

Hockey in het weekend van 5 & 6 februari!

Nieuws afbeelding

Het complex is weer geopend voor publiek, dus toeschouwers zijn welkom dit weekend. Komen jullie gezellig naar de club om te supporten, om te helpen of om lekker een bakje koffie of wat anders te nuttigen? Let op: de club is verplicht om toeschouwers te controleren op het CTB.

Zaterdag 5 februari:

10.00 – 11.30 uur voor de Benjamins, F & E-jeugd

Buitenhout Circus! We gaan allerlei leuke kunstjes en spelletjes doen. Natuurlijk gaan we ook hockeyen, dus neem zeker je stick, bitje en scheenbeschermers mee. Leuk verkleed komen, dat moedigen we aan! Een rode neus voor alle clowntjes? Daar zorgen wij wel voor! 😉 

Meld je nu aan in LISA! PS: we zorgen ook voor wat lekkers voor de sporters!

13.00 – 15.00 uur voor de C & D-jeugd

Leuke clinics en verrassende partijtjes voor onze C& D-toppers! Extra aandacht voor speciale technieken en moves. Daarnaast gaan we ook een 7 x 7 minicompetitie opzetten. Kom gewoon in je trainingsoutfit. We zorgen ervoor dat alle sporters wat lekkers krijgen deze dag. 

Meld je je direct aan in LISA?

16.00 – 17.30 uur voor de B-jeugd

De B-kanjers krijgen clinics van Buitenhout toppers voorgeschoteld, zodat je sommige technieken nog beter onder de knie krijgt. Maar jullie gaan ook een minicompetitie 7 x 7 spelen. Meld je aan in LISA en kom zaterdag in je trainingskleding naar de club. Omdat jullie veel gaan bewegen, zorgen wij voor wat lekkers! 

Meld je je nu aan in LISA?

Zondag 6 februari:

15.00 – 17.00 uur voor de A-jeugd en alle volwassen leden (Heren, Dames, Flex en TrimMix)

Op deze dag gaat het niet om de winst, maar om het samen spelen. We husselen alle leden die aanwezig zijn en proberen er evenwichtige teams van te maken. Gezelligheid en wat van elkaar leren en voor plezier hebben in veldhockey; dat is vandaag wat we willen neerzetten. We zorgen na 17.00 uur voor wat lekkers van de BBQ voor alle spelers! Natuurlijk zorgen we ook voor vega!

Meld je nu snel aan in LISA, dan kunnen we rekening houden met de inkopen 😉