Mededelingen 28 Januari

Buitenhout MHC verlaat compleet en per direct de zaalcompetitie

Nieuws afbeelding

De afgelopen dagen hebben we de teams via coaches/begeleiders bevraagd of ze de zaalcompetitie wilden doorzetten. Aanleiding was de terugtrekking van diverse clubs uit de zaalcompetitie. De reden waarom die clubs zich terug hebben getrokken hebben we opgesomd in deze communicatie.

Na inventarisatie hebben we kunnen concluderen dat veruit de meerderheid liever buiten gaat sporten. We hebben de bond medegedeeld dat Buitenhout MHC zich compleet en per direct terugtrekt uit de zaalcompetitie.

Op dit moment zijn we intern in overleg hoe we het buiten hockeyen voor alle leden gaan vormgeven de komende tijd. Natuurlijk zullen we ons best doen om leuke, uitdagende en sportieve sportvormen op te zetten in de weekenden in februari. We zullen hier zo snel mogelijk op terugkomen. Ook hopen we dat de veldcompetitie, die in de eerste week van maart zal starten, zonder problemen uitgespeeld zal worden.

De trainingen op de velden zullen gewoon volgens schema blijven doorgaan. Meld je aub af of aan in de LISA-app voor de trainingen. Vanzelfsprekend neemt iedereen het protocol in acht, deze is te vinden op onze website onder de button nieuws.

We beseffen ons dat het een meer dan vervelende en teleurstellende beslissing is voor de teams die aangegeven hebben wel door te willen spelen in de zaalcompetitie. Mocht je naar aanleiding van de beslissing contact willen opnemen met ons, dan kan dat per mail via [email protected], we zullen dan proberen om op korte termijn een moment te prikken om dit te bespreken.

Groet,

Bestuur en Technische Commissie - Buitenhout MHC