Mededelingen 12 Januari

UPDATE - Het is en blijft koffiedik kijken: winterprogramma volgt asap......

Nieuws afbeelding

Update 14-01-2022 19.40 uur: 

Tijdens de persconferentie van vrijdag 14 januari zijn diverse versoepelingen aangekondigd. Voorlopig zijn alleen onderlinge wedstrijden binnen de eigen vereniging toegestaan en geen wedstrijden tussen andere clubs. Dit betekent dat er geen zaalhockey competitie gespeeld zal worden de komende periode.

We zullen z.s.m. communiceren over de mogelijkheden m.b.t. trainingen en interne wedstrijden. Houd hiervoor de website en onze sociale media kanalen in de gaten.

Goed weekend en een sportieve groet,

 

Bestuur en Technische Commissie Buitenhout MHC

 

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *

12 januari 2022:

Vandaag berichten diverse media, vooruitlopende op de persconferentie van vrijdag a.s., dat er weer versoepelingen aankomen voor de sportende jeugd t/m 17 jaar. Er wordt in die berichten gesuggereerd dat deze versoepelingen dan per direct in zouden kunnen gaan.

Het is allemaal koffiedik kijken, maar het zou dus kunnen dat binnen sporten weer wordt toegestaan. De KNHB heeft aan alle clubs gecommuniceerd, dat als zaalsporten weer toegestaan is, dat de competitie per direct weer door zal gaan. Dat houdt in dat er een kans bestaat dat er op zaterdag 15 januari en zondag 16 januari gewoon zaalcompetitie wordt gespeeld. Houd hier als coach, begeleider, speler, zaalleiding of scheidsrechter dus rekening mee in je agenda voor aankomend weekend.

Mocht het kabinet beslissen dat binnensporten toch nog niet is toegestaan, dan maken we zsm een winterprogramma bekend voor de jeugd.

Houd de clubsite en sociale media goed in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

Tot op het veld, of in de zaal……

Sportieve groet,

Bestuur en Technische Commissie Buitenhout MHC