Mededelingen 19 December

Update 4 januari - geen zaalcompetitie t/m 14 jan - wat gaan we dan wel doen?

Nieuws afbeelding

De extra ingelaste persconferentie van 18 december bracht Nederland helaas een harde lockdown. Wat is nu de stand van zaken en wat gaan we wel doen?

Zaalcompetitie

Alle binnensportlocaties zijn dicht; geen trainingen en dus ook geen competitie tot en met vrijdag 14 januari 2022. Zodra de overheid de binnensport en de zaalcompetitiewedstrijden weer toestaat voor de amateursport, wordt het resterende programma van de zaalcompetitie uitgespeeld. De gemiste wedstrijden van de komende maand kunnen helaas vanwege het gebrek aan halruimte en uitloopmogelijkheden in combinatie met de voorbereiding op het veldseizoen niet ingehaald worden.

Buitensporten

Buitensportlocaties blijven geopend voor alle leeftijden tussen 05.00 en 20.00 uur.

Jeugd

Jeugd tot en met 17 jaar kunnen buiten sporten en onderlinge wedstrijden spelen op de eigen club. Voor aankomende week is er 2x per week een instuiftraining georganiseerd voor de jeugdleden; de data en tijden zijn reeds in LISA geplaatst.

Let op: voor sommige teams zijn de dagen/tijden gewijzigd. Kijk dus goed in de LISA app wanneer je instuiftrainingen zijn. Aanmelden is nog steeds verplicht!

Teams mogen zelfstandig interne wedstrijdjes inplannen via het wedstrijdsecretariaat ([email protected]); ze dienen zelf voor fluiters te zorgen. Alleen teams, coaches/begeleiders van de teams en scheidsrechters mogen aanwezig zijn op het terrein. Ouders/verzorgers mogen het terrein niet betreden.

Vooruitlopend op de mogelijke versoepelingen zijn we ons aan het oriënteren op het hervatten van veldtrainingen vanaf maandag 17 januari. Op dit moment zijn we onder de trainers aan het inventariseren om tot een veldtrainingsschema te komen. We zijn hierin natuurlijk nog wel steeds afhankelijk van de mogelijkheden n.a.v. de persconferentie van vrijdag 14 januari a.s..

Volwassenen

Voor volwassenen vanaf 18 jaar is buiten sporten toegestaan met maximaal 2 personen op 1,5 meter afstand. Omdat een training opzetten gezien de beperking praktisch onhaalbaar is, organiseren we geen activiteiten voor de volwassenen tot en met 14 januari. Mocht de persconferentie van 14 januari a.s. weer mogelijkheden bieden voor de volwassenen om te sporten, dan zullen we natuurlijk z.s.m. een trainingsschema bekend maken via de LISA app.

 

Pas goed op elkaar en blijf gezond!🧡💙

 

Bestuur & Technische Commissie - Buitenhout MHC

 

#weSTICKtogether #BuitenhoutMHC #vanelkaarvoorelkaarmetelkaar