Trainingen 14 December

Hoe gaan we nu verder met de (zaal) trainingen?

Nieuws afbeelding

Beste leden, ouders/verzorgers,

 

Hoe gaan we nu verder met de (zaal) trainingen? We hebben de mogelijkheden voor midwinterhockey en zaalhockeyers hieronder opgesomd:

 

1.Leden die niet deelnemen aan de zaalhockey competitie en wel aan winterhockey

Jeugd:

Voor alle jeugdleden die niet deelnemen aan zaalhockey, maar wel aan winterhockey, zullen er trainingen zijn op vrijdag van 15.45 tot 16.45 uur zijn en op zaterdag tussen 10.00 en 11.30 uur zullen er onderlinge wedstrijden georganiseerd worden. Graag aanmelden in LISA. Als er begeleiders/ouders willen assisteren, dan horen we dat ook graag via de Technische Commissie op [email protected]

Senioren/Flexhockeyers:

Voor alle senioren en flexhockeyers die niet deelnemen aan zaalhockey: reserveer op de zaterdag- of zondagmiddag een veld of een deel ervan via het wedstrijdsecretariaat ([email protected]). We gaan ervan uit dat jullie zelf een training kunnen opzetten of een intern partijtje organiseren.

 

2.Leden die wel deelnemen aan de zaalhockey competitie

We zijn nog steeds bezig met bepalen hoe we de zaaltrainingen tot 17.00 uur het meest effectief en eerlijk kunnen verdelen onder alle teams. We hopen hier zo spoedig mogelijk op terug te kunnen komen. We hebben ondertussen wel geregeld dat zaalteams op het veld met balken een zaaltraining kunnen uitvoeren.

Jeugd:

Voor alle jeugdteams die wel meedoen aan de zaalcompetitie is het mogelijk om op zaterdag en zondag a.s. van 9.30 tot 10.30 uur of van 10.30 tot 11.30 uur een zaaltraining op de velden te doen bij Buitenhout. Schrijf je per team in via de Technische Commissie op [email protected].

Senioren/Flexhockeyers:

Voor alle senioren en flexhockeyers die wel deelnemen aan zaalhockey: reserveer op de zaterdag- of zondagmiddag een veld met balken via het wedstrijdsecretariaat ([email protected]). We gaan ervan uit dat jullie zelf een training kunnen opzetten of een intern partijtje organiseren.

3.Instuiftrainingen jeugd

Op woensdag a.s. is er een instuiftraining voor de jongste jeugd van 14.45 tot 15.45 uur, voor de D-elftallen van 15.45 tot 16.45 uur. Inschrijven per team via de Technische Commissie op t[email protected] en neem aub een begeleider of ouder mee ter begeleiding.

We zijn blij dat we op deze manier iedereen weer wat hockeytrainingen aan kunnen bieden en hopen dat we heel snel weer op een normale manier de hockeytrainingen kunnen hervatten.

Vanzelfsprekend zijn er geen trainingen tijdens de feestdagen (Kerst en oud & nieuw). Blijf het LISA schema en onze website in de gaten houden voor updates!

Sportieve groet,

Technische Commissie Buitenhout MHC