Mededelingen 26 November

UPDATE: nieuwe maatregelen: we komen er snel op terug!

Nieuws afbeelding

De lockdown die inging op zondag 28 november om 17.00, én de andere maatregelen die zijn afgekondigd hebben een grote impact op onze vereniging en vooral de (zaal)hockey.

De KNHB heeft aangegeven de al gecommuniceerde zaalcompetitie volledig door te zetten.

De meeste zaaltrainingen vinden na 17.00 uur plaats. De hele situatie levert complexe vraagstukken op voor onze club, maar ook voor de clubs om ons heen. Maandag a.s. gaat de club in gesprek met de KNHB en tien clubs uit de regio om te kijken naar de gevolgen van de nieuwe maatregelen en welke verschillende scenario’s er zijn. Hierin komen zaken als de financiële consequenties, de blessuregevoeligheid bij niet (voldoende) zaal trainen, het reizen in de regio, het verhoogde aantal binnen contactmomenten, etc. etc. aan bod.

Voor nu zijn alle zaaltrainingen voor aankomende week en de zaaldag van zaterdag 4 december afgelast, er zullen géén vervangende veldtrainingen georganiseerd worden. We hopen hierin op jullie begrip en doen er alles aan om aankomende week duidelijkheid te kunnen verschaffen over de vormgeving en invulling van de zaaltrainingen en de zaalcompetitie.

 

#weSTICKtogether #BuitenhoutMHC #lockdown