Mededelingen 21 Januari

UPDATED: Protocol veilig hockey - versie 29-01-2022

Nieuws afbeelding


DOWNLOAD HET PROTOCOL ONDERAAN DIT BERICHT!

Protocol update 29-01-2022

Er zijn nieuwe en/of aanvullende maatregelen van kracht binnen het protocol van Buitenhout MHC om veilig te kunnen blijven sporten. Gelukkig zijn er versoepelingen te melden

In de bijlage, onderaan het bericht op de website, tref je het nieuwste protocol aan. Je kunt dit protocol downloaden op je computer of device. Lees het protocol goed, want er staat belangrijke informatie in. Informatie die van belang is voor je eigen gezondheid en die van anderen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we veilig kunnen blijven sporten op onze vereniging.

Protocol update 29-01-2022

De belangrijkste aanpassingen zijn:

- het complex isweer toegankelijk voor toeschouwers. We zijn wel verplicht om bezoekers en sporters vanaf 14 jaar bij toegang tot het complex te controleren op het Coronatestbewijs (CTB) en de ID. Daarnaast is het van belang om buiten de velden afstand tot elkaar te bewaren (minimaal 1,5 meter). Probeer ook zoveel mogelijk op dezelfde plek te blijven staan of zitten.

- het clubhuis is weer compleet geopend. Draag een mondkapje, houd afstand (minimaal 1,5 meter) en als je gebruik maakt van onze horecavoorziening; neem dan een vaste plaats. Verplaats je je; dan doe je je mondkapje op.

De vereniging doet net als de overheid een beroep op begrip, alsmede de discipline en verantwoordelijkheid van ouders, spelers en gasten. Hou je aan de regels, gebruik je gezond verstand, alleen samen kunnen we het in groepsverband sporten veilig vormgeven.

 

DOWNLOAD HET PROTOCOL ONDERAAN DIT BERICHT!

 


Bijlage