Trainingen 3 September

GRATIS HOCKEYTRAININGEN BIJ BUITENHOUT MHC VOOR ALLE JEUGD UIT ALMERE

Nieuws afbeelding


Met een lekkere luie vakantie achter de rug en de start van de scholen komen we langzaam allemaal weer in beweging. Bij hockeyclub Buitenhout MHC vinden we bewegen en sociale contacten essentieel, helemaal in deze tijd. Daarom geeft Buitenhout MHC alle jeugd vanaf 5 jaar de kans om in de maanden september en oktober 3x gratis mee te trainen. Op deze manier wil de hockeyvereniging meer jeugd ge├»nteresseerd krijgen in de sport hockey, ze laten bewegen in de buitenlucht én ze nieuwe mensen laten ontmoeten.

De gratis en vrijblijvende trainingen zijn op zondag 12, 19 en 26 september en zondag 3 oktober. De trainingen vinden plaats van 10.00 tot 11.00 uur. Aanmelden verloopt via de website www.buitenhoutmhc.nl/komerbijen is vanwege o.a. de aantallen trainers en verzekeringen verplicht en kan t/m uiterlijk 17 september. Na aanmelden ontvang je een mail met verdere informatie. Vanzelfsprekend gaat Buitenhout coronaproof te werk aan de hand van de meest recente protocollen.

Buitenhout MHC is een jonge hockeyvereniging die zich richt op families. Er is hockey voor jong en oud. De vereniging telt ruim 500 leden en het sportcomplex ligt aan de Trekweg in Almere Buiten. Naast de nodige sportiviteit zorgen wij ook voor gezelligheid door het organiseren van leuke (sportieve) evenementen en een goede sfeer op de club. Lekker sporten maar ook veel plezier hebben gaat bij ons echt samen.

Meer info en aanmelden via www.buitenhoutmhc.nl/komerbij. Let op: aanmelden kan t/m vrijdag 17 september.