Mededelingen 5 Juli

Buitenhout MHC klaar voor Heren 1 team

Nieuws afbeelding

Hockeyvereniging Buitenhout MHC maakt een fikse groei mee en wil haar teambestand uitbreiden met een Heren 1 team. Er zijn nog enkele hockeyers nodig om een Heren 1 team compleet te maken. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie of aanmelden contact opnemen met lijncoördinator Erik de Kort via [email protected].
Met een 3-tal Damesteams, een Jong Damesteam, diverse flexhockey teams en een klein 45 jeugdteams timmert de jonge hockeyvereniging hard aan de weg. Senioren coördinator Erik de Kort: "We hebben in de loop der tijd aanvragen gehad van heren of we bij Buitenhout ook een Heren1 team hadden. Gaandeweg hebben we dusdanig veel geïnteresseerden dat we op korte termijn hopen een compleet team in te schrijven voor de KNHB-competitie. Het is mooi dat de club zich zo ontwikkelt en dat we op de zondag ook veel activiteiten gaan ontplooien. Tijd dus dat er een Heren team bij komt."
Naast Heren spelers is de club ook nog op zoek naar enkele dames om zowel de Damesteams als de Jong Dames 1 te komen versterken. Dames die interesse hebben of zich willen aanmelden kunnen contact opnamen met lijncoördinator Erik de Kort via [email protected].
Buitenhout MHC is gevestigd aan de Trekweg in Almere Buiten en biedt breedtesport hockey voor kinderen en volwassen; van de jongste jeugd tot flexhockey voor heren en dames en competitie hockey voor Dames en Heren. Spelplezier, inzet en samenwerken vinden wij heel belangrijk en daar besteden wij veel aandacht aan. De club organiseert naast de trainingen en wedstrijden ook andere activiteiten voor de leden zoals toernooien, barbecues en themafeesten.