Mededelingen 27 Mei

Buitenhout MHC komt in actie voor Make A Wish: flessenactie!

Nieuws afbeelding

Met elkaar zijn we sterk verbonden met de club. Elke week is het genieten om allerlei kinderen op de velden zien te trainen en te spelen. Helaas is dit niet voor alle kinderen in Nederland mogelijk. Sommigen van hen hebben een ernstige ziekte waardoor zij allerlei belemmeringen kennen. Dat is iets wat ons als club raakt en maakt dat wij als familieclub graag iets willen betekenen voor deze doelgroep. We hebben er dan ook voor gekozen om de komende jaren in samenwerking met Make-A-Wish onze maatschappelijke bijdrage te leveren. De Make-A-Wish Foundation is een non-profitorganisatie die wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte vervult. Angst, zorgen en ziekenhuisbehandelingen voeren de boventoon voor kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte. Het vervullen van hun allerliefste wens geeft deze kinderen en hun directe omgeving kracht. Zodat zij sterker de toekomst in kunnen gaan. 
 
Hoe willen we dat gaan doen? 
Om deze wensen in vervulling te kunnen laten gaan is Make-A-Wish afhankelijk van vrijwilligers en donateurs. Dooreen aantal acties en activiteiten te organiseren willen we als donateur ons steentje bij gaan dragen. Om woorden in daden om te zetten starten we maandag 17 mei in samenwerking met de Deen (Regenboogbuurt) een flessenactie.  

Hoe kan u een bijdrage leveren? 
Door op de momenten dat wij een actie organiseren een bijdrage hieraan te leveren.  
Voor deze keer zal er bij de entree van het terrein een grote flessenkar staan. Hier kunnen statiegeldflessen (frisdrankflessen) ingeleverd worden. Deze flessen levert de club in bij de Deen en wij zorgen ervoor dat het geld terecht komt bij Make-A-Wish. Helpt u ook mee aan het vervullen van een wens?