Mededelingen 18 Mei

CHZ-nieuws: clinics, teamsamenstelling en lijnco

Nieuws afbeelding


Onderstaande bericht had in de nieuwsbrief moeten verschijnen.

๐—–๐—น๐—ถ๐—ป๐—ถ๐—ฐ๐˜€
We kijken met een goed gevoel terug naar de clinics die op de club plaats hebben gevonden, met een mooi aantal van ruim 40 kids bij beide clinics.
De Jongste Jeugd had naast de hockey activiteiten ook nog een springkussen en een vossenjacht, bovendien was het ook nog eens mooi weer. Bij de A-D jeugd begon de dag met een super vette demonstratie van onze D1 speelsters (Rianne, Naomi en Claire) en de Tsjechische international Lucas die zo belachelijk hard de bal in sleepte dat zelfs oud jong oranje keeper Wybren daar moeite mee had. Na de demo mochten de kids zelf aan de slag met speciale verrichtingen. Ook was er dit keer een speciale clinic voor de keepers met een ballenkanon, zo gaaf! Ondanks de regen en de wind was ook dit een zeer geslaagde dag.
We willen iedereen die heeft meegeholpen nogmaals enorm bedanken, ook Supermarkt Deen die voor een heerlijke lunch heeft gezorgd en SPORT 2000 die superleuke goody bags verzorgd heeft.

๐—ง๐—ฒ๐—ฎ๐—บ๐˜€๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜€๐˜๐—ฒ๐—น๐—น๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป
Momenteel is CHZ druk bezig met de voorbereiding van de team indelingen. Mocht je volgend seizoen heel graag bij je vriendin/vriend (van dezelfde leeftijd) in het team willen, laat dit dan weten aan CHZ door middel van een mailtje ([email protected]). Dan kunnen we kijken of dit te realiseren is.

๐—Ÿ๐—ถ๐—ท๐—ป๐—ฐ๐—ผ ๐—๐—ผ๐—ป๐—ด๐˜€๐˜๐—ฒ ๐—๐—ฒ๐˜‚๐—ด๐—ฑ
Bij de jongste jeugd heeft Paul Schubert aangegeven wegens werkzaamheden geen tijd meer te hebben voor zijn rol als lijncoรถrdinator. Jose Brakkee neemt zijn plaats dit seizoen in. Beide heel erg bedankt!

We konden deze week al genieten van het lekkere weer, fijn voor de trainers en voor de kids (vergeet de bidon met water niet). We trainen nog lekker door tot aan de zomervakantie.

Groetjes namens CHZ,
Daan