Mededelingen 1 Februari

Steunpilaar 2020: Erik de Kort!

Nieuws afbeelding


Je wilt je steunpilaar altijd zo groots mogelijk in het zonnetje zetten, omring door zoveel mogelijk leden. Helaas was dat dit jaar niet mogelijk en werd Erik de Kort verrast in een klein comité.

In 2017 zagen we Erik voor het eerst op de club verschijnen. In eerste instantie bijzonder, omdat hij geen kids op de club had. Maar als snel bleek dat Erik meer dan geïnteresseerd was is onze club door het feit dat we nieuw en anders waren. Al snel gaf Erik aan graag wat te kunnen en willen betekenen voor onze club. Zijn inschrijvingsformulier meldde o.a. het volgende qua ervaring en bagage: senior speler, teammanager Dames1, clubsecretaris, beheerder LISA en CHZ-ervaring. Maar ook 5 jaar ervaring binnen de KNHB bij de Jongste Jeugd commissie, waar hij de speelreeksen voor de Jongste Jeugd (mede) organiseerde.

In de loop der jaren heeft Erik heel wat betekend voor onze club: als trimmer en als bestuurslid CHZ, maar ook was hij de drijvende kracht in het opzetten van de twee Damesteams op de club! Daarnaast is hij een van de aanjagers van de arbitragecommissie en is hij druk bezig met het formeren van een Dames 3 team en wordt er stiekem gekeken naar de opties voor een Heren 1 team. Maar ook is Erik een vraagbaken voor diverse personen binnen de club met zijn onschatbare waarde aan informatie over hockeyzaken en zaken die achter de schermen plaatsvinden.

Voor het bestuur was er dan ook geen twijfel mogelijk: Erik de Kort is de Steunpilaar 2020!