Mededelingen 11 Januari

Kiss & ride protocol van kracht tijdens Buitenhout Cup 2021

Nieuws afbeelding

KISS & RIDE TIJDENS BUITENHOUT CUP 2021

Op last van de gemeente Almere moeten we een kiss & ride instellen rondom de Buitenhout Cup. Het is ook niet toegestaan dat men op de parkeerplaatsen wacht (in de auto). Het is ook niet toegestaan om (in de auto) de wedstrijden te bekijken aan de buitenhekken. De Gemeente heeft aangekondigd hierop te gaan handhaven.

Het protocol m.b.t. kiss & ride hieronder is van kracht tijdens de Buitenhout Cup wedstrijden en geldt ter aanvulling op het reeds geldende protocol en de eerder gecommuniceerde informatie over de Buitenhout Cup 2021.

 

WEGRBENGEN LEDEN VOOR DE WEDSTRIJD:

Hieronder met de rode pijl de situatie voor het wegbrengen van de spelers met de auto. Kinderen worden bij de hoofdingang afgezet en gaan door de hoofdingang richting de velden. Daarna dient men het terrein te verlaten. Parkeren op het complex en kijken langs de buitenhekken is op last van de gemeente niet toegestaan!


  

OPHALEN LEDEN NA DE WEDSTRIJD:

Hieronder met de blauwe pijl de situatie voor het ophalen van de spelers met de auto. Kinderen staan klaar bij de uitgang van de fietsenstalling. Auto’s komen niet eerder dan 5 minuten voor het einde van de wedstrijd richting de fietsenstalling en stellen zich langs de verhoogde wal, achter elkaar op. De kinderen stappen in en de auto’s verlaten het terrein zoals hieronder in blauwe pijl aangegeven.


 

OP DE FIETS OF SCOOTER:

ABCD -leden die op de fiets komen, mogen (met de fiets aan de hand) het terrein betreden via de hoofdingang van het terrein en hun fiets parkeren bij het veld waar hun wedstrijd zal plaatsvinden met 2 meter tussenruimte t.o.v. andere fietsen. Ze verlaten het terrein direct na de wedstrijd weer (met de fiets aan de hand) via de hoofdingang.

ABCD-leden die op de scooter komen mogen hun scooter parkeren in de fietsenstalling, met 2 meter tussenruimte t.o.v. andere scooters.

 

VRAGEN OF ONDUIDELIJKHEDEN:

Heb je vragen of zijn er zaken onduidelijk? Laat weten via [email protected].