Mededelingen 16 December

Alle clubactiviteiten voor de rest van het jaar vervallen!


De toespraak van onze minister-president loog er afgelopen maandag niet om. Een lockdown voor ons land die verstrekkende gevolgen heeft voor iedereen. Met het oog op de veiligheid van iedereen èn de naderende feestdagen heeft het bestuur besloten dat alle clubactiviteiten voor de rest van dit jaar zullen vervallen. Er zullen geen trainingen en oefenwedstrijden meer zijn, tot en met 4 januari zal het complex gesloten zijn. Het bestuur beseft zich dat dit voor vele kinderen, trainers, (assistent) coaches, scheidsrechters en alle andere betrokkenen een vervelende beslissing is. Maar het bestuur wil onderdeel zijn van de oplossing en niet van het probleem. We willen graag dat alle leden en hun families een fijne en gezonde kerst kunnen vieren en gezond het nieuwe jaar ingaan.

Afhankelijk van de situatie en het overheidsbeleid zullen de trainingen voor de jeugd hervat worden vanaf 4 januari. Ook de oefenwedstrijden zullen afhankelijk hiervan hervat worden. CHZ zal andersoortige oefenwedstrijden opzetten en zal hier begin januari op terugkomen bij eenieder.

Voor de senioren zullen de trainingen, afhankelijk van de situatie en het overheidsbeleid, weer vanaf 19 januari opgestart worden.

Het bestuur wenst iedereen een fijne, warme en gezonde kerst toe en alvast een voorspoedig en gezond jaar. Laten we samen ervoor zorgen dat Corona tot het verleden behoort, zodat we weer met z’n allen kunnen sporten en het leven vieren als voorheen.

Heb je nog vragen of is er iets onduidelijk, mail dan naar [email protected] 


Sportieve groet,

Het Bestuur – Buitenhout MHC