Mededelingen 10 December

Zaterdag 12 dec marktkraam bij Buitenhout MHC: tussen 9.00 en 15.00 verkoop van merchandise en Buitenhout bier!

Nieuws afbeelding

 

Zaterdag 12  december: marktkraam bij Buitenhout MHC: tussen 9.00 en 15.00 verkoop van merchandise en Buitenhout bier!


Merchandise

De webshop is weer gevuld met allerlei leuke nieuwe items! Wat dacht je van een heerlijke morf nekwarmer, een superzachte fleecedeken, een Buitenhout regen/windjack of super stoere Buitenhout jacks?

Kijk snel op www.buitenhoutmhc.euvoor alle nieuwe merchandise en bestel snel. Behalve de oranje hoodie, het bomber jack, het regen/wind jasje en het varsity jack is alles op voorraad in s de marktkraam, zolang de voorraad strekt.

Als je via de webshop of aan de marktkraam een hoodie of jacks besteld, dan zijn deze op tijd gereed om onder de boom te leggen 😉


Buitenhout (Weizen IPA) bier: leuk en lekker om zelf te krijgen, leuk om weg te geven!

Jazeker, onze club heeft speciaal voor de feestdagen een eigen biertje! Een evenwichtig volle smaak; zo omschrijven de lokale brouwers van Brouwerij Stijl, Brouwerij Bolschout en de Buitenhout brouwers het speciaal voor Buitenhout gebrouwen Weizen IPA bier. De bijzondere samenstelling van gisten en andere natuurlijke ingrediënten geeft het bier een prachtig smaakpalet.

Het bier is een perfect bier om deze feestmaand in huis te hebben en past prachtig bij een kaas- en worstplankje, maar ook zeker bij een diner. Er zijn 2 cadeauverpakkingen samengesteld; leuk en lekker om zelf te krijgen, maar ook zeker om weg te geven!

Bestel nu voor vrijdag a.s. een bierpakket via www.buitenhoutmhc.eu en haal hem zaterdag al op bij de club tussen 9.00 en 15.00 uur. Natuurlijk kun je ook zaterdag het Buitenhout bier komen proeven en direct kopen en meenemen (betaling uitsluitend per pin), zolang de voorraad strekt!


Cadeauverpakking à € 14,95 bevat:

-3 flesjes Buitenhout Weizen IPA

-Buitenhout viltjes

-Buitenhout glas met doppinda’s

-Buitenhout flesopener

 

Cadeauverpakking à € 19,95 bevat:

 -5 flesjes Buitenhout Weizen IPA

-Buitenhout viltjes

-Buitenhout glas met doppinda’s

-Buitenhout flesopener

 

Het Buitenhout bier is ook per 6 of 12 verkrijgbaar! 

6 losse flesjes Buitenhout Weizen IPA: € 14,95  

12 losse flesjes Buitenhout Weizen IPA: € 27,45

 

Surf nu snel naar www.buitenhoutmhc.euen bestel de leukste en lekkerste kerstcadeaus voor onder de boom!