Mededelingen 26 November

UITVERKOCHT! Buitenhout brood, gebakken van 'bierborstel'!

Nieuws afbeelding

OH JEE, DAT GING SNEL.... ALLE BRODEN ZIJN UITVERKOCHT! WE GAAN KIJKEN OF WE BINNENKORT NOGMAALS VAN DIT HEERLIJKE BROOD KUNNEN BAKKEN.


VOOR DE KOPERS: ZATERDAG A.S. TUSSEN 12.00 en 15.00 AFHALEN OP DE CLUB AAN HET HEK. Binnenkort zijn er Buitenhout bierpakketten te koop: 2 verschillende bierpakketten met overheerlijk Buitenhout bier – Weizen IPA. Gebrouwen in samenwerking met de Almeerse bierbrouwers Bolschout en Stijl i.s.m. de Buitenhout bierbrouwers. Een unieke Almeerse samenwerking voor ons eigen Buitenhout bier! Maar, daarover later meer..... 

Bij het brouwproces blijft bierbostel achter als restproduct. Dat is een eiwitrijk product dat veelal richting het veevoeder gaat, maar waar je ook meer dan perfect een overheerlijk brood van kunt bakken……

Laten we dat nou net eens gedaan hebben! De brouwers van Buitenhout hebben met Bakkerij Tetteroo een overheerlijk brood gemaakt, dat we vers afbakken op de club. Of dat je bevroren mee naar huis kunt nemen om later het ontdooide brood af te bakken op 220 graden, gedurende 7 minuten.


We hebben een beperkt aantal broden van 75 stuks, die we voor € 3,50 verkopen inclusief 5 HERO jammetjes. Speciale aanbieding: 3 broden met 15 jammetjes voor € 10,-. Op = op! Laat onderin de bestelling, bij je adresgegevens achter of je het afgebakken of diepgevroren wilt hebben!

www.buitenhoutmhc.eu

Surf nu naar de webshop www.buitenhoutmhc.eu en zorg dat je één of meer van die lekkere Buitenhout broden te pakken krijgt! Gezond, lekker en een steuntje in de rug voor de club!

De broden kunnen op zaterdag 28 november a.s. tussen 12.00 en 15.00 uur afgehaald worden bij Buitenhout MHC!