persberichten 10 November

Dubbelfeest voor de hockeyclub Buitenhout MHC

Nieuws afbeelding

RABOBANK VERLENGT SPONSORSCHAP MET BUITENHOUT MHC

Hockeyclub haalt ruim € 1.900, - op met Rabo Club Support

Dubbelfeest voor de hockeyclub Buitenhout MHC in Almere Buiten. Recent verlengde Rabobank Almere het sponsorschap met de club én haalde de club ruim € 1.900 op met de Rabo ClubSupport actie. Het opgehaalde bedrag van de Rabo ClubSupport actie wordt gebruikt voor een hockeyveld met skilltools.

Voor de Rabobank is de lokale leefomgeving een belangrijk thema binnen hun missie Growing a better world together. De Rabobank en Buitenhout zijn ervan overtuigd dat de vereniging een cruciale rol speelt in de lokale leefomgeving. De ambities van Buitenhout op het gebied van bijvoorbeeld bestuurlijk, financiën, gezondheid, respect, duurzaam en maatschappelijke rol zijn leidend voor de ondersteuning van de Rabobank.

Verenigingsondersteuning
Ferry Huurman, directievoorzitter van Rabobank Almere: "We zien dat vele clubs het nu financieel zwaar hebben. Daarom blijven wij ons vanuit Rabo ClubSupport inzetten voor het Almeerse verenigingslevenen de vele vrijwilligers.Ik vind het ontzettend mooi om te zien dat wij als Rabobank Almere samen met ons netwerk, financiële middelen en ook kennis Buitenhout ook de komende jaren kunnen ondersteunen. Door middel van Rabo Verenigingsondersteuning helpen we bij het realiseren van hun doelen en ambities. In samenwerking met NOC*NSF wordt de club door middel van intensieve begeleiding op maat ondersteund door professionals, die alle expertise in huis hebben om de ambities van de club waar te maken met als doel zelfredzaamheid, één van onze pijlers.’’

Ruud Vorstermans, bestuurslid en penningmeester van de hockeyclub over de verlenging van het sponsorschap: "We zijn heel erg blij dat de Rabobank de goede samenwerking wil verlengen en daarmee het belang van on ze sportvereniging in een lokale samenleving onderschrijft. Door deze samenwerking kan Buitenhout MHC blijven groeien.”

Sportieve ontmoetingsplaats
Buitenhout MHC is een familiehockeyclub waar iedereen welkom is. De club richt zicht op de breedtesporters en biedt hockey voor jong en oud en biedt competitie- en trimhockey aan haar leden. Maar naast de nodige sportiviteit zorgen wij ook voor gezelligheid door het organiseren van leuke (familie) evenementen, toernooien en een goede en positieve sfeer op de club. Lekker sporten, maar ook veel plezier hebben gaat echt samen bij Buitenhout MHC. De club heeft een complex in Almere Buiten en heeft 3 hockeyvelden voor 475 leden.

 

Proeftrainingen maart/april 2021
In maart en april 2021 organiseert de hockeyclub weer gratis proeftrainingen voor de jeugd t/m 17 jaar. Geïnteresseerden mogen 3x gratis meetrainen om te kijken of ze hockey een leuke sport vinden. Geïnteresseerden, ouder dan 17 jaar mogen zich altijd aanmelden voor gratis proeftrainingen.

Meer informatie en aanmelden voor gratis proeftrainingen kan via www.buitenhoutmhc.nl/komerbij