Mededelingen 25 September

UPDATED! Protocol veilig hockey - versie 25-09-2021

Nieuws afbeelding

 

DOWNLOAD HET PROTOCOL ONDERAAN DIT BERICHT!

Let op: dit protocol gaat op 25-09-2021 in werking!

Er zijn nieuwe en aanvullende maatregelen van kracht binnen het protocol van Buitenhout MHC om veilig te kunnen blijven sporten. Gelukkig mag er steeds meer, maar we moeten het protocol goed blijven volgen tot alle beperkingen eraf zijn.

In de bijlage, onderaan het bericht op de website, tref je het nieuwste protocol aan. Je kunt dit protocol downloaden op je computer of device. Lees het protocol goed, want er staat belangrijke informatie in. Informatie die van belang is voor je eigen gezondheid en die van anderen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we veilig kunnen blijven sporten op onze vereniging.

Let op: dit protocol gaat op 25-09-2021 in werking!

De belangrijkste aanpassingen zijn:

- het 1,5 meter afstand houden vervalt

- nuttig etens- of drinkwaren in ons clubhuis, dan kan er naar je CTB (Coronatoegangsbewijs) gevraagd worden door het barpersoneel

- betalingen bij de horeca uitgifte punten enkel met pin of clubcard


De vereniging doet net als de overheid een beroep op begrip, alsmede de discipline en verantwoordelijkheid van ouders, spelers en gasten. Hou je aan de regels, gebruik je gezond verstand, alleen samen kunnen we het in groepsverband sporten veilig vormgeven.

Let op: dit protocol gaat op 25-09-2021 in werking!


 

Bijlage