10 April

3 dagen sport & spel kamp op Buitenhout MHC

Nieuws afbeelding


In de meivakantie vindt het sport & spel kamp plaats op Buitenhout MHC van 29 april t/m woensdag 1 mei voor jeugd vanaf 5 jaar t/m C-jeugd. Het sport en spel kamp is een 3-daags festijn waarbij hockey en plezier in bewegen centraal staat. Dit is dus prima te combineren met het fijne vakantiegevoel! Het programma duurt dagelijks van 9:00 – 16:00*.

*De mogelijkheid bestaat om tegen een kleine vergoeding de kinderen al vanaf 8:00 te brengen en om 17:00 weer op te halen. Contact ons voor meer informatie.

Inhoud programma

Tijdens het kamp wordt er dagelijks gewerkt met vier blokken van 1,5 uur. Vijftig procent van de tijd wordt besteed aan hockey, de andere helft aan andere soorten beweegvormen. Deze activiteiten zijn gebaseerd op het concept van het Athletic Skills Model en de gedachtegang om jonge sporters te ontwikkelen tot veelzijdige goede atleten.

Wat is er inbegrepen?

§Een leuke, sportieve dag voor de kinderen waarin ze verschillende sporten en activiteiten aangeboden krijgen door ervaren trainers. De kinderen zullen zowel individueel als in teamverband activiteiten doen. De focus ligt op: plezier maken!

§Naast een gezond ontbijt en lunch zal er gedurende de hele dag voldoende drinken en fruit aangeboden worden. Ook wordt er rekening gehouden met allergieën en diëten (graag van te voren aangeven).

 

Feestelijke afsluiting

Op de laatste dag sluiten we op een feestelijke manier het kamp af door middel van een BBQ waarbij ook de ouders en broertjes/zusjes welkom zijn. Vooraf laten de kinderen op het veld zien wat ze tijdens het kamp nieuw hebben bijgeleerd.

 

Doe je mee?

Wil je graag meedoen in de meivakantie? Vul dan het aanmeldformulier in via deze link. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op via [email protected]of 085-0404869.