Mededelingen 4 Augustus

Coaches, spelleiders en begeleiders gezocht

Nieuws afbeelding


 

De lijncoördinatoren zijn op zoek naar coaches, spelleiders en begeleiders zodat er elk seizoen nieuwe coaches, spelleiders en begeleiders een kans krijgen om zich in te zetten.

 

Voor de jeugd teams (A t/m D) zijn we op zoek naar coaches en begeleiders:

 

De coach regelt alles in het veld, wedstrijdbegeleiding, teamopstelling, sfeer, speelplezier, fair play. De begeleider van de jeugdteams ondersteunt de coach bij zijn taken, maar regelt alle buiten het veld: het rij schema, wie speelt wanneer, regelt de barbeurten, contact met de ouders. De coach en begeleider houden beiden in de gaten of het fair play beleid van de club uit gedragen wordt bij uit- en thuiswedstrijden.

 

Voor de jongste jeugdteams (E en F) zijn wij op zoek naar spelleiders en begeleiders:

 

De spelleiders helpen de spelers met het spel in het veld. Een spelleider staat in het veld als scheidsrechter maar mogen het spel stil leggen om het hockeyspel uit te leggen. De begeleider van het team zorgt voor van alles buiten de wedstrijden. De coach en begeleider houden beiden in de gaten of het fair play beleid van de club uit gedragen wordt bij uit- en thuiswedstrijden

 

Natuurlijk worden de coaches, spelleiders en begeleiders vanuit de club begeleidt. Denk tijdens je vakantie eens na of je op een leuke en sportieve manier een bijdrage kunt leveren aan de club en je kind/kinderen.

 

Bij interesse of voor vragen kun je mailen naar de lijncoördinator van de desbetreffende categorie:

 

[email protected](Pascal van den Berg)

[email protected](Daan Ros)

[email protected](Meindert de Boer)