20 September

Grote opening van ons clubhuis: kom je ook? Graag aanmelden voor 25 september!

Uitnodiging clubleden voor opening clubhuis Buitenhout MHC
 
Op zaterdag 30 september 2017 is het dan eindelijk zover. Na jaren voorbereiden, plannen en bouwen is het tijd voor de opening van ons nieuwe clubhuis aan de Trekweg 71 te Almere!  

Met de voltooiing van ons nieuwe clubhuis kunnen we samen verder gaan bouwen aan een succesvolle en sportieve vereniging waar plek is voor hockeyend jong en oud. 
 

Vandaar dat we je op:
zaterdag 30 september
uitnodigen voor de officiële opening door wethouder René Peeters
 
De receptie start om 16:30 uur en eindigt om 17:30 uur. Voor de receptie vragen wij of alle kinderen in het Buitenhout MHC thuis tenue aanwezig kunnen zijn. Na deze receptie zullen we onze eerste gezellige Buitenhout MHC avond in het nieuwe clubhuis beleven! De feestavond zal tot ongeveer 23.00 uur duren. Dresscode voor de avond: feestelijk. 

De kinderen kunnen zich omkleden in de kleedkamers voor het feest. Tijdens de feestavond wordt er voor een maaltijd en hapjes gezorgd. De drankjes zijn voor eigen rekening.

Laat tijdig weten of je erbij bent!
We verzoeken je vriendelijk via [email protected] te laten weten of je aanwezig bent tijdens de receptie en feestavond èn met hoeveel personen je komt.
Graag RSVP uiterlijk maandag 25 september
 
 
Met vriendelijke groet,
Bestuur Buitenhout MHC

Reacties

img

Sophie van der Waag

18-9-2017 @ 17:07:07 |Leuk!!

img

Bo van Schayk

20-9-2017 @ 20:28:04 |Natuurlijk zijn de van Schaykjes van de partij.

Reageer op het nieuws