Trainingen 6 September

proeftrainingen startende hockeyers

Binnenkort starten de proeftrainingen weer voor startende hockeyers.

De proeftrainingen starten op woensdag 20 september a.s.. In het algemeen is er 2 keer training in de week. Dit is niet verplicht, maar mag wel. Als uw zoon/dochter het leuk vindt, dan kunnen ze deze training blijven volgen totdat er een nieuw team gevormd kan worden of dat de basis zo is, dat er aangesloten kan worden bij een bestaand team. Het kan hierdoor zijn dat de trainingstijden veranderen.

Vriendelijk verzoek na 3 keer trainen aan te geven of uw zoon/dochter verder gaat of stopt. Zonder enig tegenbericht, wordt uw zoon/dochter hockeylid en ontvangt u een factuur met betalingsverplichting. 

Er worden nog geen officiĆ«le wedstrijden gespeeld, wellicht enkele oefenwedstrijden. Rond de herfstvakantie kijken we of een nieuwe team ingeschreven kan worden in de competitie bij de KNHB. Het kan zijn dat een huidig team aanvulling nodig heeft, dan kan er dus eerder wedstrijden gespeeld worden. 

Een hockeystick en scheenbeschermers kunnen geleend worden. Verder zijn laagjes kleding aan te raden en sportschoenen. Bij koud weer mogen er alleen de speciale hockeyhandschoenen gedragen worden (alleen voor de F en E- leeftijdscategorie). Een bitje is verplicht. Deze zijn te koop aan de bar voor € 3,50 of bij Sport 2000 in Almere Stad.

De trainingen zijn op:

woensdag: 16:30 uur tot 17:30 uur o.l.v. Daan Ros

vrijdag: 16:00 uur tot 17:00 uur o.l.v. Pascal

Bij de training zullen hulptrainers aanwezig zijn. Wij stellen het op prijs als ouders betrokken zijn bij de club bijvoorbeeld als hulptrainer of later als begeleider. Ervaring is hiervoor niet nodig. Er is begeleiding vanuit de club.

Als u uw dochter/zoon ingeschreven hebt, dan ontvangt u een inlogcode. Via de website (rechtsboven in) kunt u inloggen en komt u in Lisa. Via Lisa ontvangt u ook informatie, maar kunt u ook informatie doorgeven of uw zoon/dochter aanwezig is bij een training. Er bestaat ook een Lisa app - deze is te downloaden op uw telefoon of tablet.

ALLEEN PROEFLEDEN DIE INGESCHREVEN STAAN MOGEN DEELNEMEN AAN DE TRAINING. 

Mocht u nog vragen hebben, stel deze gerust via [email protected]