Mededelingen 24 Juni

Voorlopige teamindelingen 2023-2024

Nieuws afbeelding

VOORLOPIGE Teamindeling 2023/2024

Het seizoen 2022/2023 zit er bijna op. We hebben ons best gedaan weer met alle wensen rekening te houden en iedereen een mooie plaats te geven in één van de teams. Dit seizoen hebben we via de matchmaker van bijna 600 spelers hun wens kunnen laten inwilligen en in een team geplaatst met een vriendinnetje of vriendje. Kijk in de bijlage om te zien in welk team je geplaatst bent.

Wij hebben de teams ondertussen aangemeld bij de KNHB. Deze laten een algoritme los op alle teams. Daarin wordt onder andere meegewogen uit welk team de spelers komen, in welke klasse dat team speelde en hoe hoog het daar is geƫindigd. Met deze gegevens krijgt elk team een rating. Aan de hand hiervan worden de teams ingedeeld in klassen. Het kan dus zijn dat de nummering van de teams nog gaat veranderen naar aanleiding hiervan. Wij krijgen in augustus een voorlopige indeling en kunnen hier dan nog in sturen. Eind augustus is alles definitief en krijgen jullie het wedstrijdschema te zien.

 

Een aantal punten om te onthouden

 

-Een voorlopige teamindeling houdt in dat er nog wijzigingen mogelijk zijn. De TC behoudt zich het recht voor om over te gaan tot wijzigingen (door omstandigheden) in de teams.

-Speelsters en spelers in 1ste teams zullen beoordeeld worden op hun ontwikkeling, aanwezigheid en andere zaken. De spelregels voor het spelen in een eerste team krijgen jullie binnenkort toegestuurd.

-Pas bij de seizoenstart (begin september) als al deze wijzigingen zijn verwerkt in deze "voorlopige teamindelingen", worden de teamindelingen definitief.

-De teamnummering voorlopig en zegt nog niets over het uiteindelijk nummer dat dit team zal krijgen. De KNHB bepaalt uiteindelijk het teamnummer.

Voor een aantal teams heeft de TC al een coach op het oog. Wilt u zelf graag een team coachen dan horen wij dit graag door middel van een mail naar[email protected].

 

Voor eventuele reacties n.a.v. de teamindeling graag contact opnemen via[email protected]. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord maar niet voor 28 juni 2023.

 

Wil je komend seizoen training geven aan een team of helpen bij onze allerkleinsten? Stuur dan even een email naar de TC: [email protected].

Wij wensen iedereen alvast heel veel hockeyplezier in de nieuwe teams!

Namens de Technische Commissie.

Bijlage