persberichten 14 Januari

Buitenhout MHC gaat in 2016 verhuizen

Nieuws afbeelding

ALMERE - Afgelopen zondag 10 januari 2016 proostten de leden van de hockeyclub Buitenhout op het jaar 2016. Er staat voor de hockeyclub Buitenhout een mooi jaar voor de boeg, waaronder een verhuizing naar haar definitieve locatie op het sportpark Buitenhout in Almere Buiten (aan de Trekweg). 


Buitenhout MHC is in september 2015 op een tijdelijke locatie in het sportpark Fanny Blankers-Koen met de hockeycompetitie gestart. Samen met de korfbalvereniging EKVA delen zij tijdelijk een combiveld en clubhuis. Bestuur Buitenhout MHC: "We kijken uit naar onze eigen locatie met meerdere hockeyvelden. Je merkt dat we steeds meer leden krijgen en dat er grote behoefte is aan een eigen plek.” 


Definitieve locatie Buitenhout MHC

Binnenkort worden de eerste vrachtwagens met zand aan de Trekweg gestort. Het zand moet dan 20 weken liggen en daarna worden er twee hockeyvelden aangelegd. Het volgend hockeyseizoen 2016-2017 kan Buitenhout MHC op haar eigen locatie starten met veldhockey. Na het opleveren van de twee hockeyvelden wordt het clubhuis gebouwd. Ondertussen maakt de hockeyclub gebruik van een tijdelijke bouwkeet die naast de hockeyvelden staat.


Hockey voor jong en oud

Buitenhout MHC biedt hockeytrainingen aan alle leeftijdscategorieën; jong en oud. In maart en april 2016 worden de eerste proeftrainingen gehouden. Wil je lid worden of meer informatie over Buitenhout MHC? Ga dan naar www.buitenhoutmhc.nl en schrijf je in.

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws