persberichten 29 Juni

Hockeyclub Buitenhout is klaar voor veldhockey.

Nieuws afbeelding

Vijf jaar na de oprichting, heeft Buitenhout MHC eindelijk een eigen veld toegewezen gekregen van de Gemeente Almere. Samen met korfbalclub EKVA maakt Buitenhout vanaf komend seizoen gebruik van dit gecombineerde hockey- en korfbalveld op sportpark Fanny Blankers Koen. Nadat Buitenhout vijf seizoenen noodgedwongen alleen zaalhockey kon aanbieden aan haar leden, kan er nu veldhockey worden gespeeld op dit nieuwe veld.

In de afgelopen maanden zijn de bestuursleden van Buitenhout druk bezig geweest met het voeren van gesprekken met sponsoren, Sportbeheer Almere, KNHB en EKVA en het organiseren van proeftrainingen.Er is contact gemaakt met mogelijke vrijwilligers en nieuwe leden.

Trots kan het bestuur van Buitenhout melden dat de eerste tientallen leden zich hebben aangemeld en dat er tot nu toe vier teams, jongens F en meisjes D, E en F, zijn ingeschreven bij de KNHB voor de aanstaande competitie (seizoen 2015-2016). Voor deze teams is Buitenhout nog op zoek naar enkele spelers.

De Rabobank is weer bereid gevonden om voor nog eens vijf jaar als hoofd- en shirtsponsor op te treden. Ook Hoogwoud en Van Haga hebben hun overeenkomst als sponsor met nog eens vijf jaar verlengd. TK wordt onze kleding leverancier. Deze heeft samen met het bestuur en Sport2000 een nieuwe kledinglijn ontwikkeld. Deze kleding wordt exclusief in de winkel van Sport2000 Sportpaleis tentoongesteld en verkocht. Beide partijen hebben zich ook voor vijf jaar aan Buitenhout verbonden. Eind augustus, is de verwachting, zal de kleding volop verkrijgbaar zijn bij Sport2000.

Op 25 juni 2015 hebben de Sport2000, de Rabobank, Hoogwoud en Van Haga en Buitenhout hun samenwerking bekrachtigd voor het districtskantoor van de Rabobank in Almere.

Voor vragen kan men terecht bij de website.

Op de foto, vlnr: Jack Laan (Sport2000), Wietske Eilander (Rabobank), Michel Volmer (bestuurslid Buitenhout) en Saskia van Haga (Hoogwoud en Van Haga) bekrachtigen de samenwerking voor het districtskantoor van de Rabobank Almere.