persberichten 22 Februari

Combiveld met Ekva

Nieuws afbeelding

Hockeyclub Buitenhout start met veldhockey

Hockeyclub Buitenhout is al meerdere seizoenen alleen actief in de zaal in afwachting van de bouw van het sportcomplex in Almere-Buiten. Eind vorig jaar is er een opening ontstaan om te starten met veldhockey op een tijdelijke locatie op sportpark Fanny Blankers-Koen. Buitenhout zal samen met korfbalvereniging EKVA een combiveld gebruiken. Wij zijn heel blij dat EKVA ons deze gelegenheid biedt.

Via de website www.buitenhoutmhc.nlkan men zich inschrijven. In april en in mei worden er workshops aangeboden en trainingen. Vanaf augustus/september 2015 is de planning om met diverse teams mee te spelen in de competitie van de KNHB. Dit is afhankelijk of er voor bepaalde leeftijdscategorie├źn genoeg leden zijn ingeschreven.

Inmiddels is er ook groen licht gegeven voor het starten met de bouw op Sportpark Buitenhout aan de Trekweg in Almere Buiten. De gemeente hoopt zo snel mogelijk het echte hockey complex op te leveren. De verwachting is momenteel in 2017.

Ondertussen wordt door het bestuur van Buitenhout hard gewerkt er een mooie club van te maken. Er is veel werk te verzetten en vele handen maken licht werk. Het doel van Buitenhout is een echte familieclub te worden met sportiviteit en gezelligheid. Hiervoor hebben wij hulp nodigzowel in het bestuur, als in de organisatie. Ook zijn wij op zoek naar (shirt)sponsoren.

Interesse in het avontuur van hockeyclub Buitenhout als lid, vrijwilliger of sponsor?

Inschrijven voor seizoen 2015-2016 kan tot 15 mei a. s. Alleen bij voldoende inschrijvingen kan er worden gespeeld. Wees er snel bij, want er wordt gestart met een kleine groep in elke leeftijdscategorie.

Voor informatie mail naar [email protected]