persberichten 17 November

Rabobank Almere hoofdsponsor Hockeyclub Buitenhout MHC

Nieuws afbeelding

Almere, maandag 15 november 2010 – Rabobank Almere is een hoofdsponsorschap aangegaan met Buitenhout MHC. Deze nieuwe Almeerse hockeyclub is opgericht door een groep enthousiaste particulieren, met als doel de groeiende vraag naar mogelijkheden om te hockeyen in Almere te faciliteren.


Bestuursvoorzitter van MHC Buitenhout, Robèrt Hamar de la Brethoniere is zeer tevreden met de overeenkomst: ''Er was al langer behoefte aan een tweede hockeyclub in Almere. De groei van de stad naar bijna 200.000 inwoners maakt uitbreiding van het aanbod van hockeyverenigingen noodzakelijk. Dankzij onder andere de steun van hoofdsponsor Rabobank Almere kan er aan de vraag voldaan worden.''.


Directievoorzitter Rabobank Almere, Nathal van Rijn: ”Als Rabobank zijn wij zeer betrokken bij Almere en vinden wij het belangrijk om een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van de stad. Het steunen van een sport als hockey past volledig bij onze bank. ”


De komende twee jaar speelt MHC Buitenhout alleen zaalhockey. Dit seizoen beginnen zij met vier teams. Het ligt binnen de plannen van de Gemeente Almere snel een nieuwe veldhockeyaccommodatie ter beschikking te stellen. Naar verwachting zal in 2012 Buitenhout MHC ook actief zijn op het veld.

 

Met trots kunnen wij vermelden dat dit persbericht opgepakt is door deze pers:

Videomateriaal is hier te zien: